1xbet online case de pariuri

1xbet online case de pariuri

Ca toate bonusurile de bun venit, bonusul de 1xbet are și aspecte pozitive și negative. Primul avantaj de subliniat este, fără îndoială, valoarea maximă obținută de 200 €. Această sumă, de fapt, reprezintă un suport excelent pentru noii clienți care tocmai au început să parieze pe platforma de pariuri online 1xbet. În plus, posibilitatea de a primi o rambursare bună de 200 EUR la primul pariu anulează dezavantajul de a online case de pariuri avea o sumă minimă pentru primul depozit care, cu toate acestea, este de doar 10 €.

Din păcate, totuși, bonusul de pariuri de bun venit este legat de rezultatul primului joc. De fapt, bonusul va fi plătit doar și exclusiv în cazul în care primul dvs. pariu este pierdut. În ciuda acestui fapt, bonusul de 1xbet poate conta pe un avantaj pe care nu îl oferă multe alte site-uri de pariuri cu bonusuri și, adică, posibilitatea de a primi bonusul de bun venit chiar dacă vă înregistrați pe mobil. Pe lângă toate acestea, se aplică termeni și condiții simple pentru bonus și acesta este un punct minunat în favoarea bonusului de întâmpinare de 1xbet, deoarece bonusurile de bun venit atractive sunt adesea oferite, dar cu cerințe chiar greu de respectat. În concluzie, aceasta este o oportunitate excelentă de exploatat dacă doriți să faceți un prim pariu, fără riscul de a pierde toată suma pariată în cazul unui rezultat negativ.

1xbet oferte de pariuri și bonusuri
Totul despre bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet: până la 200 € pentru clienții noi
1xbet bonus de bun venit la verificarea identității
Validarea contului dvs. de joc de 1xbet nu numai că vă va permite să primiți bonusul de bun venit, ci vă va da dreptul și la un bonus suplimentar de 5 €, care va fi creditat în termen de 72 de ore de la prima plată. Pentru a putea fi retras, bonusul trebuie redat de minim 4 ori la evenimentele cu cote nu mai mici de 1,50 (pariurile sistemice sunt excluse). În secțiunea „promoții” a site-ului, puteți consulta toate ofertele active în prezent, precum bonusul multiplu, care vă permite să creșteți procentul câștigător al pariurilor dvs., începând cu al treilea eveniment.

Dar bonusurile multiple de 1xbet nu se termină aici. Pariind un minimum de 5 € pe cel puțin 5 evenimente cu o cotă totală de cel puțin 5,00 la turneele de Calcio Brasile Série A, Argentina Primera, MLS, National Friendlies și Club1xbet, veți putea primi ramburs de până la 50 € săptămânal dacă numai unul greșește eveniment. Rambursarea, pe de altă parte, poate ajunge la 100 de euro cu promoția „CÂȘTIGĂRI SAU BANI BACK UP TO 100 €” și va acoperi pierderile nete acumulate în cursul săptămânii. Bonusul va fi calculat după următoarele criterii:

Pierderi între 20 și 50 €> bonus de 15 €
Pierderi între 50 și 100 €> bonus de 25 €
Pierderi între 100 și 200 €> bonus de 50 €
Pierderi peste 200 €> bonus 100 €
După cum puteți vedea, ofertele oferite de 1xbet sunt foarte variate și numeroase. Accesați site-ul casei de pariuri și accesați secțiunea „promoții” dacă doriți informații despre termeni și condiții referitoare la aceste oferte și să fiți la curent cu toate promoțiile active.

Share