22Bet singura casa cu bonusuri disponibile in timpul meciului

Prima data cand efectuati o depunere dupa ce v-ati inregistrat pentru un cont, sunteti eligibil sa solicitati un bonus de 100%. Acest bonus poate aduce fonduri bonus de pana la 250 de dolari in contul dvs., oferindu-va sansa de a va prelungi sesiunea de jocuri si de a incerca cat mai multe jocuri diferite. Inainte de a putea solicita acest bonus, trebuie sa introduceti un cod promotional pentru a rascumpara oferta. Cerinta de pariere pentru acest bonus este 39x si trebuie respectata inainte de a putea retrage castigurile.

Va recomandam in acest moment sa verificati site-ul pentru alte promotii, precum bonusuri zilnice, rotiri gratuite care sunt disponibile pentru a fi revendicate. Puteti chiar obtine pariuri gratuite pe care sa le plasati la evenimente sportive. Fiecare oferta va necesita un cod de cupon si va necesita o suma minima de depunere si va veni cu cerintele de pariere.

Jucatorii carora le place sa cheltuiasca mai mult pe jocuri sunt la dispozitie. Acestia pot solicita Bonul de rulare ridicat, care este 100% si poate aduce pana la 300 USD in bani bonus pe contul lor si puncte 22Bet.

Prima data cand va inscrieti la cazinou, puteti solicita un bonus de bun venit de 100%, care poate aduce pana la 122 de dolari la soldul dvs. si veti primi, de asemenea, puncte 22Bet.

Suma minima pe care trebuie sa o depuneti pentru a solicita acest bonus este de doar 1 USD, iar bonusul este disponibil doar pentru clientii sportivi. Singurul eveniment care este exclus de la acest bonus este Horse Racing.

Suma bonusului trebuie pariata de 5 ori pe pariurile pe acumulator de cel putin 3 selectii cu cote minime de 1,40. Acest bonus este disponibil numai pentru jucatorii care au varsta legala de a juca. Locuitorii Croatiei, Serbiei si Ungariei sunt excluse din aceasta oferta bonus.

Oricum, pariurile sportive sunt cel mai popular produs si vom incerca sa va apropiem de dvs. principalele caracteristici care completeaza oferta de bun venit 22Bet.

Share