Betano

Betano

Exista, de asemenea, adresa de sediu sociala disponibila in Romania pentru oricine doreste sa ia legatura folosind posta de melc. Sectiunea FAQ poate fi folosita si pentru a gasi raspunsuri la multe intrebari comune despre pariuri, jocuri si activitati bancare.

Optiunile bancare de la Betano includ optiunile obisnuite, cum ar fi toate principalele carduri de credit si carduri de debit, Mastercard, Visa, Transfer bancar, Neteller, Skrill, Sofortüberweisung si Paysafe CArd. Moneda folosita aici este de ron, iar depozitul minim pe care il puteti face este de 10 ron.

Jucatorii dintr-o serie de tari sunt restrictionate sa depuna si sa plateasca aici pe teritoriile restranse, inclusiv Franta, Belgia, Olanda, Marea Britanie, SUA, Turcia si Italia.

Betano a facut saltul de la Sportsbook la site-ul cu mai multe jocuri si ofera acum jocuri de la Microgaming, precum si un catalog extins de pariuri sportive si virtuale. Site-ul este atractiv si usor de navigat. Desi exista o serie de promotii, toate sunt destinate clientilor de pariuri sportive in acest moment.

Intrucat sectiunea cazinoului este cea mai noua, suntem siguri ca vor incepe sa ofere cateva promotii mai interesante clientilor cazinourilor in curand. Aceasta este o alegere buna a site-ului pentru jucatorii de cazino cu un interes puternic pentru pariurile sportive si care se bucura de catalogul de jocuri Microgaming.

Share