Deschiderera contului 1xBet si prima depunere in cont

Dupa ce v-ati inregistrat la 1xBet, trebuie sa faceti clic pe optiunea „Contul meu”, prezenta in partea dreapta sus a site-ului web al casei de pariuri. Trebuie sa completati detalii suplimentare despre dvs., pentru a fi eligibil pentru oferta de bunuri a casei de pariuri si pentru a debloca toate functiile disponibile la 1xBet. Trebuie mentionat ca nu veti fi redirectionat catre pagina de depozite a casei de pariuri si trebuie sa vizitati aceasta sectiune manual.

Inainte de a retrage fonduri pe 1xBet, vi se poate cere sa depuneti documente cu privire la verificarea identitatii. Este posibil sa fiti obligat sa trimiteti documente de identificare personala si de identificare a adresei. Acestea fiind spuse, nu aveti de ce sa va faceti griji, daca toate datele dvs. personale pe 1xBet se potrivesc cu documentele dvs. oficiale.

O serie de optiuni de depozitare sunt disponibile pentru clienti. Taxa minima de depunere incepe de la 1 EUR. Fondurile sunt transferate instantaneu in contul dvs. 1xBet prin majoritatea optiunilor de plata.  Nu se percep taxe de depunere si retragere.

Dupa ce ati finalizat procesul de inregistrare, veti fi directionat catre pagina principala a site-ului web bookmaker 1xBet. Trebuie sa faceti clic pe optiunea „DEPOZIT”, prezenta in partea dreapta sus a ecranului pentru a face o depunere. Trebuie mentionat faptul ca evaluarea diferitelor piete oferite, la 1xBet este o strategie buna inainte de a continua sa depui fonduri in contul tau 1xBet.

1xBet are o prezenta globala enorma si nu este de mirare ca acestia ofera peste 200 de optiuni de plata in momentul scrierii. Cele mai populare optiuni de depunere sunt Skrill, Neteller, Bitcoin, portofelul Jeton, MuchBetter, cardul AstroPay, Cash on Delivery, debit si card de credit. Acestea fiind spuse, utilizarea cardurilor de credit va fi interzisa cu totul, incepand cu data de 14 aprilie.

 

Share