Real Madrid monitorizează îndeaproape jumătatea Lillei: Soumaré, Osimhen și Gabriel

Real Madrid rămâne fidel filozofiei începute cu ani în urmă și aceasta este aceea de a căuta talente tinere din toate colțurile lumii atunci când vorbim despre posibile întăriri pentru viitor. O supraveghere pe termen mediu, deoarece ușa de intrare a acestei piețe de iarnă este închisă. Nu așa ieșirea, cu Mariano și Brahim ca cei doi favoriți să plece, au transferat primul și a cedat al doilea.

Dacă semnarea jucătorilor consacrați a devenit o companie care începe cu Din cei 100 de milioane de euro, tinerii talanți nu scapă de această nebunie a pieței și încorporarea jucătorilor cu doar 30 de jocuri în Divizia I a devenit o problemă de multe milioane de euro. Ceva care face ca operațiunile să fie cât mai dificile.Real Madrid a verificat deja acest lucru cu cazurile lui Vinícius și Rodrygo.

În această sarcină de a găsi un talent tânăr, clubul alb și-a pus punctul în vedere pe Lille, recentul rival al Valencia în faza grupelor din Liga Campionilor. Francezul este o echipă specializată în vânzare, atât de mult încât vara trecută a ajuns la 150 de milioane de euro strânși cu Pepe, Mendes, Leao, El Ghazi sau Kone. Cumpărați ieftin și după un timp nu aveți nicio problemă de vânzare.Ultimele bijuterii care au apărut pe locul patru în Liga 1 franceză sunt mijlocașul Boubekery Soumaré, internațional sub-21 cu echipa franceză, atacantul nigerian Victor Osimhen și centrul brazilian stânga spate Gabriel dos Santos Magalhaes.

În centrul atenției

Clubul alb a pus radarul pe Lille, cu o atenție specială pentru acești trei jucători. Soumaré (20 de ani) a fost primul dintre jucători urmați de conducerea sportului alb. Fostul PSG, Lille și-a luat cipul în vara lui 2017. Mijlocașul a văzut că în clubul parizian el nu va mai avea ocazii și acum a devenit un fix în Lille: 17 jocuri în campionatul intern și șase of Champions este bagajul său în acest sezon.Cu un contract în vigoare până la 30 iunie 2022, Valencia s-a uitat deja la jocul său puternic vara trecută, dar jucătorul a preferat să continue să crească în Lille.

Casemiro este singurul mijlocaș pur pe care îl are Zinedine Zidane în actuala echipă și găsirea unui înlocuitor natural este una dintre prioritățile tehnicienilor madrileni. Soumaré este primul dintr-o listă care este încă deschisă și în curs de evoluție, atât din Senegal cu pașaport francez, cât și de la alți jucători.

Marea senzație a Ligii 1, în afară de Mbappé și coechipierii săi PSG este nimeni altul decât Victor Osimhen, un nigerian de 22 de ani, care a ajuns în Lille vara trecută de la Charleroi belgian în schimbul a 12 milioane de euro.Cele 10 goluri ale sale în campionatul francez și cele două obținute în Liga Campionilor au atras atenția celor de la Liverpool și Barcelona, ​​printre alte echipe împreună cu albii. Valoarea sa s-a înmulțit și este un alt jucător pe care Real Madrid l-a localizat pe radarul său de talent.

Cel care închide cercul de talente la rând este închis de brazilianul Gabriel Dos Santos Magalhaes (22 de ani). Stânga centrală, pasăre rară în fotbalul actual și internațională sub 20 de ani cu Brazilia. Apărarea a avut greutăți să se stabilească în Europa și mai exact în Lille.Împrumutat la Dynamo din Zagreb și Troyes, abia în această campanie a ieșit în evidență până când a devenit referința defensivă pentru Lille, atrăgând atenția lui Juve.

Vinícius, comunitate

Pentru a face loc viitoarelor încorporari, una dintre problemele de care trebuie să ții cont este întotdeauna cota de străini.În acest caz, Vinícius și liderii de la Real Madrid au pus deja în mișcare utilajul, astfel încât atacantul să înceteze să mai ocupe o poziție străină pentru sezonul următor, așa că imediat ce termenii vor permite, fostul Flamengo va cere dublă naționalitate.

Vinícius a pierdut gradul de pornire incontestabil pe care l-a avut în mare parte din sezonul trecut, dar nu a falit în efortul de a reveni la prezența sa dintre cei obișnuiți în formațiile Zinedine Zidane. . Brazilianul este clar în minte și nu se întâmplă altceva decât să continue și să reușească în alb. mai devreme sau mai târziu, va exploda și va reveni la nivelul ultimei campanii.Ei au încredere deplină în brazilian și că va reuși. ​​

Share