Kuznetsov a primit o condamnare de patru ani pentru cocaină la Campionatul Mondial. El se poate alătura NHL

Conform AP, penalitatea se aplică numai evenimentelor internaționale, NHL nu. Vina lui Kuznetsov nu ar trebui să afecteze rezultatele echipei naționale ruse la Campionatul Mondial.

„Mă simt teribil de dezamăgit. Am înțeles că singura modalitate de a vă aduce înapoi este să vă asumați responsabilitatea pentru această situație și pentru propriul meu comportament ”, a spus Kuznetsov într-o declarație pentru proprietarii și fanii Capitalei.

Potrivit NHL, Kuznetsov a promis să se întâlnească cu comisarul Gary Bettman înainte de începerea taberei de pregătire pentru a fi supuse unor teste.În plus, aceștia participă în mod voluntar la programul de educație și consiliere disponibil pentru jucătorii de hochei NHL în cazul unui test pozitiv pentru droguri de agrement.

IIHF a declarat în declarația că Kuznetsov, în vârstă de 27 de ani, nu a solicitat o analiză a probei B și a fost întrerupt de la jumătatea lunii iunie. Distanța lui va dura până pe 12 iunie 2023, deci nu poate juca la următoarele Jocuri Olimpice din 2022 de la Beijing. Jucătorul de hochei a anunțat deja că va accepta penalty-ul. Teoretic, s-ar putea apăra împotriva CAS în arbitraj.

Rusia i-a bătut pe jucătorii de hochei cehi 3: 2 într-un meci de bronz la Cupa Mondială, după o incursiune separată pe 26 mai.A doua zi, pe Internet a apărut un videoclip care îl arăta pe Kuznetsov vorbind la telefon la o masă cu două linii de pulbere albă.

Chelyabinsk, originar din Chelyabinsk, a relatat în presă că înregistrarea are un an si provine din Las Vegas de la sarbatoarea profitului la Cupa Stanley. Kuznetsov a susținut că a intrat doar în camera de hotel, dar când a văzut că există droguri, a părăsit camera cât mai repede. Clubul și conducerea NHL au acceptat cazul și au închis cazul.

Kuznetsov joacă în concursul de elite de peste mări din martie 2014. Un centru util a evoluat între Washington și Capitals, care a semnat un contract de opt ani pentru 62,4 milioane dolari. .El a fost cel mai productiv jucător din playoff în anul trecut la prima sa Cupă Stanley din istoria clubului, cu 32 de puncte din 24 de meciuri, dar Trofeul Conn Smythe pentru cel mai bun jucător eliminator a fost câștigat de coechipierul său star Alexander Alexander Ovechkin.

În sezonul regulat al NHL, Kuznetsov a jucat 416 meciuri și a obținut 337 de puncte (101 + 236). Cu echipa națională a Rusiei a devenit campion mondial în 2012 și 2014 și a câștigat încă trei bronzuri.

Share