Mbappé se freacă deja de umeri cu Messi și Cristiano în mai multe numere

Impactul lui Mbappé asupra fotbalului mondial a fost extraordinar în urmă cu trei sezoane când a câștigat Ligue 1 cu Monaco și a uimit Campionii la doar 18 ani. Acum, la doar 21 de ani, se poate spune că deja încurcă cu Messi și Cristiano numerele lor. El trebuie să-l avizeze cu un titlu minunat în Europa și acesta poate fi anul său din mai multe motive. Desigur, atât argentinianul cât și portughezul văd cum acest bărbat fără barbă poate discuta despre domnia lor și acestea ar fi motivele:

1. MBAPPÉ, UNUL care are cele mai multe scopuri atât de departe de această sezon. Kylian a marcat 18 goluri până în acest an și a acordat nouă asistențe. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că a fost de asemenea rănit de câteva săptămâni.Francezul are 11 goluri în Liga sa și cinci în Liga Campionilor, pe lângă unul în Cupa Ligii și altul în Supercopa franceză. Messi are 15 goluri și nouă asistențe, deși a fost cântărit și prin accidentări, în timp ce Cristiano are 12 goluri și două asistări.

2. FRANȚA ESTE MAI BUNĂ TOTUL DE AN. Mbappé are un mare avantaj față de cele două mari echipe ale fotbalului mondial și asta este vârsta. La 21 de ani, jucătorul PSG crește cu fiecare an care trece și, în ciuda tinereții sale, uimește deja cu performanțele sale enorme. El este, împreună cu Neymar, vedeta PSG și un fotbalist chemat să prindă martorul celor doi.

3. FIZIC, O PORTIONĂ.Din punct de vedere fizic, în ciuda faptului că Cristiano încă lasă detalii precum ultimul său mare gol, este clar că Mbappé este deasupra lui Messi și Cristiano. Schimbarea ritmului și vitezei sale sunt de neegalat în fotbalul mondial de astăzi. Când Mbappé are un ușor avantaj, el este deja de neoprit. Messi este indiscutabil cel mai bun din punct de vedere tehnic și folosește mai mult din calitatea sa, talentul său enorm pentru a depăși rivalii, iar Cristiano are mai puține posibilități de acțiune de-a lungul anilor. Mbappé în viteză și schimbarea ritmului este deja cel mai bun.

4. STAR și de ieșire din domeniu. În acest sens, se apropie treptat și de cele mai mari două. Mbappé este o fisură pe teren, dar și departe de el.Este o reclamație publicitară care discută supremația a doi străini la nivel de publicitate precum Messi și Cristiano.

5. CAMPIONII, GUINDA PE CARE TREBUIE SĂ FIE CĂTRE REGE. Mbappé are ceva de care Messi și Cristiano lipsesc. El a câștigat Cupa Mondială cu Franța, dar fotbalistul are dorința de a obține cel mai important titlu la nivel de club și care este Campionilor. Cristiano are deja cinci și Messi patru. Mbappé vrea să debuteze cu PSG în acest sezon. Știe că pentru a ajunge la aceste două fenomene trebuie să câștige acest trofeu.

Share