Cât ai dormit după ce ai născut? O poveste cehă a doi portari fericiți

„Interesant. Este pentru prima dată când fac un interviu, deși nu l-am prins “, a spus Bartošák când a venit printre jurnaliști după meciul de sâmbătă.

De fapt, acesta a pus capăt nebunului său de 24 de ore, pe care nu-l va uita pentru tot restul vieții.

Au început cu 30 de intervenții reușite, care au ajutat în mod semnificativ la victoria de 5: 2 de vineri asupra suedezilor. Aceasta a fost introducerea perfectă la Cupa Mondială! Pentru el și pentru echipă.

Bartošák, 26 de ani, a luat cina. După miezul nopții s-a culcat și a trecut ceva timp până a preluat marele eveniment după premiera reușită. „Deodată, la unu și jumătate, sună telefonul că a izbucnit apa iubitei”, spune Bartošák.

Nu, nu a fost o naștere bruscă.

Doar portarul ceh se aștepta și spera că va veni ora H Duminică, când avea pre-negociat concediu la echipa națională.Soarta și-a dorit altfel, așa că l-a trezit pe custodia națională Filip Ondráček, care l-a dus să-și vadă partenerul Dominika în maternitatea din Vítkovice.

“Întotdeauna există cineva și întreaga echipă este plină de oameni dispuși. Atunci când o persoană are nevoie de ea, va avea grijă de el, pentru care sunt recunoscător “, a declarat Bartošák mulțumit custodei și întregii echipe de implementare. „În timp ce eram în spital, i-am dat lui Filip cheile apartamentului său din Ostrava, pentru a putea dormi.

El a făcut-o.Și-a ținut mâna partenerului în timpul nașterii.

Damian a aruncat o privire în lume sâmbătă la nouă și jumătate dimineața, cântărind trei kilograme și jumătate, măsurând 51 de centimetri. “I-a luat ceva timp, dar (prietena) a fost absolut ireală”, a spus portarul echipei naționale. „Când sunt suficient de clar, l-am sunat pe Philip că ne întoarcem”. class = “tit”> “Nu vreau să știu cât am dormit!”

Bartošák a venit la Bratislava după-amiaza.Deja în drum cu antrenorii, el a decis dacă va fi capabil să prindă meciul, care a început la ora 20.15. „Cred că a existat posibilitatea, dar ne-am gândit cum mă descurc și cât am dormit”, a spus Bartošák.

Deci cât a dormit? „Nu cred că vrei să știi”, a zâmbit el și, după un moment, a început să numere, „nu știu mare lucru, dar, cu toate acestea, au trecut aproximativ două ore și jumătate în ultimele două zile. E o nebunie! ”

Și astfel, antrenorul echipei naționale Miloš Říha a decis la începutul serii să trimită singurul celălalt portar pe care îl avea la dispoziție – Šimon Hrubec. „Știam de dimineață că voi merge la 95%”, a spus campioana extragrigoliană de la Třinec.Și naiba, a strâns din primul glonț. „Am fost gătit ca nebunul în primele două treimi”, a spus portarul, care și-a prins sabia după mai puțin de două săptămâni. „Treptat, însă, am dezlipit rugina și picioarele mele au început să lucreze și am inspirat adânc. Și până la urmă m-am simțit bine. ”

Deși nu are obișnuința, noul venit s-a bucurat de ultimele minute la marele eveniment. „Încerc să nu mă uit la cronometru, până la urmă seduce.Finalul este aproape și crezi că este bun “, descrie portarul de 27 de ani. „Acum m-am uitat în auditoriu și am avut pielea de găină când oamenii au sărit acolo”. tit “> Un francez care s-a grăbit să nască acum o lună

După meci, Hrubec a primit felicitări pentru prima sa victorie la Cupa Mondială. S-a bucurat.La fel ca înlocuitorul său de sâmbătă Bartošák. „Poate că nu și-a dat seama încă, dar Patrik a experimentat cea mai mare victorie de astăzi”, a spus Hrubec, care are el însuși un fiu de un an acasă. „Prietenul și competitorul său Bartošák a dat și el din cap. „Nu se poate să nu urmărești jocul, ești la Cupa Mondială, dar mă gândeam la familie”. , nu este o greșeală.

Chiar și Pavel Francouz, care se va alătura duminică selecției naționale, este deja tată. Acum aproximativ o lună, a zburat rapid din America pentru a fi la nașterea soției sale în Republica Cehă.

Pariu că trio-ul portarului va avea ceva de vorbit…

Share