Ce fotbaliști și-au îndreptat și ei mâna către artă?

„Cu siguranță unul dintre cei mai neobișnuit denumiți jucători din istoria lungă a Port Vale este designerul de ceramică Lucien Boullemier”, scrie Rob Fielding. „Fiul artistului ceramicist francez Antonin Boullemir, inițial s-a mutat la Olari pentru, ei bine, să lucreze în Olari! El a fost semnat de Stoke City înainte de a se alătura Port Vale în 1897, dar s-a retras în 1903 pentru a se muta în SUA. A reluat jocul în Statele Unite, prezentând pentru Philadelphia Hibernian. S-a întors în Marea Britanie în 1905 și a avut vrăji cu Northampton Town și o întoarcere la Port Vale.Înapoi în Potteries, a produs o gamă numită Boumier Ware, care este foarte căutată.”

Fostul fundaș al Wolves și Sunderland Jody Craddock a pictat de-a lungul carierei sale. „Nu am primit nici un băț de la colegii mei de echipă”, a spus Craddock pentru I anul trecut. „Au ajuns să mă plătească să le fac portrete. Asta mi-a spus că mă iau în serios. Ultimul compliment este ca cineva să vrea să se despartă de banii câștigați cu greu pentru ceva ce am făcut eu.” Unele dintre lucrările lui Craddock pot fi văzute aici.

Huw Owen ne indică în direcția lui Owain Fôn Williams, ale cărui picturi cu mineri au fost expuse într-o expoziție după Euro 2016. „Nu o fac pentru bani”, a spus Williams. „Nu arunc aceste tablouri, le vând de dragul de a le vinde.Le fac pentru că înseamnă ceva pentru mine. Cu mulți artiști este ca o bandă rulantă, ei doar pictează și pictează. Nu se întâmplă așa cu mine. O fac literalmente pentru plăcere și pentru ceea ce obțin din ea, ceea ce înseamnă să mă asigur că istoria Galilor este încă acolo.” Puteți vedea mai multe din munca lui Williams aici.

„Cariera lui Anselmo Fernández ca jucător profesionist la Sporting nu a luat-o niciodată”, notează Dirk Maas, „dar, în calitate de antrenor, a condus echipa de la Lisabona către Câștigătorii Cupei. Victorie în Cupa în 1964. Și-a făcut un nume ca arhitect, fiind responsabil, printre altele, de proiectarea Estádio José Alvalade și a bibliotecii naționale a Portugaliei.”

Felix Schäfer scrie pentru a spune că Fostul Vest Portarul german Rudi Kargus a îndreptat și el mâna către arte.Neuendorf și-a dorit porecla „Zecke” pe spatele tricoului lui Hertha Berlin, DfB a refuzat, așa că Neuendorf a pictat și a scos la licitație câteva picturi în ulei, astfel încât Zecke să fie numele lui de scenă oficial. Joc de nume

Oricine care a vizitat Fratton Park în ultimii 30 de ani, probabil că l-a văzut și l-a auzit pe John Anthony Portsmouth Football Club Westwood, care și-a schimbat numele prin sondaj în 1989. „Îmi place clubul”, a spus el într-un documentar în 2009. „Este o extensie a pasiunii mele pentru club.Să-l încorporez în numele meu mi s-a părut complet natural, chiar dacă familia și prietenii mei au crezut că lătră complet.”

Dar Westwood nu este singur. „Derby County are un super fan care și-a schimbat numele în Mick Derby prin sondaj”, scrie Richard Place. „Deține un abonament din 1968 și a participat la toate meciurile primei echipe – atât acasă, cât și în deplasare – în ultimii 35 de ani, precum și la majoritatea meciurilor de rezervă, academiei și sub 18 ani.Este un tip modest care nu o face pentru atenție și de cele mai multe ori este fericit să se integreze în mulțime.” Facebook Twitter Pinterest Fotbalul din viața reală apare pe marele ecran (2)

Să începem cu asta de la Gareth Clarke: „În imaginea de acțiune din 1982, Forced Vengeance, Chuck Norris și alți doi care aparent susțin pădurea colegii urmăresc confruntarea de top din 1981 dintre Nottingham Forest și Brighton. Chuck rostește replica „Uh oh, Brighton va înscrie din nou”, iar Gordon Smith, într-adevăr, lovește într-adevăr o minge liberă în careu.Au pierdut cu 2-1.” Facebook Twitter Pinterest

Param Sampat (și alții) raportează că în Iron Man 3, când Tony Stark dă peste Trevor (mandarinul), îi poți vedea pe Martin Skrtel și Daniel Agger la televizor în fundal și la fel de bine. un mare număr dintre voi ați indicat cameo-ul lui Archie Gemmill NSFW în Trainspotting.

Veștile despre fotbal într-un viitor sumbru vin de la Andrew Ferguson. „Drama de coșmar nuclear Threads, aclamată de critici din Sheffield, se deschide cu o scenă în care personajul principal își amintește că scorurile de fotbal sunt la radio”, scrie el. „Carlisle United câștigă un punct decent în deplasare la Fulham, care fără îndoială va oferi un ajutor în primele zile ale iernii nucleare.”

Și, nu în ultimul rând, iată-l pe Jonathan Guest: „Un prieten. m-a avertizat cu privire la anunțul cu Curry de Crăciun în care jucau MK Dons și Wimbledon.O mică minoritate de fani MK Dons au boicotat magazinul de Crăciun.” Facebook Twitter Pinterest Sneaky. Fotografie: arhiva CurrysKnowledge

Primele extrageri au implicat într-adevăr articole pentru acoperirea capului; o pălărie de top acoperită de o batistă, mai exact. Era plin cu bucăți de hârtie cu numele cluburilor, un membru al comitetului FA ridicând cu delicatețe un colț al batistei pentru a desena cravatele. Istoria competiției a lui Bryon Butler este singura sursă de informații despre acest ritual arcanic, deoarece până la prima acoperire radio a extragerii din decembrie 1935, aceasta a fost „interzisă și blocată împotriva tuturor participanților neoficiali” – inclusiv a presei. Până atunci, aranjamentul pentru geanta și mingea era la locul lor.

Share