Jason Roy îl va înlocui pe Keaton Jennings ca premier al Angliei pentru Ashes

Jason Roy este în linie să deschidă bătălia din seria Ashes din acest an împotriva Australiei, după ce Anglia a pierdut în sfârșit răbdarea cu Keaton Jennings.

Roy a fost un obișnuit în echipa de o zi a Angliei în timpul ascensiunii sale la Nr 1 în lume în ultimii patru ani și tânărul de 28 de ani a dovedit că are temperamentul de a prospera pe scena internațională.

Anglia a semnalat vineri că iau o nouă direcție cu testul echipă când l-au demis pe Mark Ramprakash ca antrenor de bătăi.El va fi înlocuit de Graham Thorpe, care este antrenorul principal de bătăi care se ocupă de echipele de mingi albe din Anglia. Delight este un teren de cricket în tabăra de refugiați Shatila din Beirut | Matthew Engel Citește mai mult

În timp ce se așteaptă ca Rory Burns să-și păstreze locul pentru Cenușă, Observer Sport înțelege că Jennings, care are în medie 25,19 în 17 teste, va fi abandonat, Roy urmând să i se dea șansa un test unic de patru zile împotriva Irlandei la Lord’s în iulie, care acționează ca o încălzire pentru seria Ashes care urmează. Seria T20 din Indiile de Vest, după ce i sa permis să participe la nașterea primului său copil.

Gareth Batty, coechipierul lui Roy la Surrey, nu are nicio îndoială că are capacitatea de a ocupa poziția de deschidere în echipa de test din Anglia. al lui. – O păstrează foarte simplu, spuse Batty. „Ridicarea sa, tehnica, totul este perfect pentru testul de cricket.Trebuie doar să-și păstreze echilibrul, să nu devină prea funky și să joace fiecare minge pe meritele ei. Uneori este aproape prea bun.

Batty a adăugat: „Absolut are temperamentul de a fi un jucător de testare și nu este doar temperamentul. El are seturile de abilități. Seturile sale de abilități sunt prin acoperiș. Chiar cred că nu este un joc la fel de mare ca atunci când Australia l-a ales pe David Warner. Oamenii vor folosi această comparație.

„Cred că este greșit. Recordul lui Jason în cricket de primă clasă la Surrey este foarte, foarte bun. Știu că este cretă și brânză, poate că este standardul, dar el este capabil să doboare uneltele. Rezultatul său în cricket de patru zile a fost magnific și l-am încurcat în jurul lui manevrându-l în jurul ordinii.Este doar un talent foarte, foarte unic, care nu apare prea des. Spin: înscrie-te și primește e-mailul nostru săptămânal de cricket.

„Este doar un jucător minunat, minunat și devine din ce în ce mai bun . Deocamdată nu și-a lovit locul dulce pentru mine. Poate că are un an liber și, când ajunge acolo, ai grijă. S-ar putea să fie toate formele. ”

Sam Billings, între timp, l-a susținut pe Joe Root pentru a-și consolida locul în echipa Twenty20 din Anglia, după ce căpitanul Testului a câștigat o jumătate de secol în câștigarea de serie împotriva Indiilor de Vest în St Kitts vineri.

Root, care nu era obișnuit în echipa T20 a Angliei, a făcut lobby greu pentru a primi o șansă în această serie de trei meciuri, mai degrabă decât să fie odihnit înainte de o vară aglomerată care conține Cupa Mondială și Seria Cenușă.Și el a impresionat marcând 55 din 40 de mingi, în timp ce Anglia a trecut pe Indiile de Vest pentru 45, după ce au stabilit gazdele 183 să câștige. final T20: „Sunt foarte încântat pentru Joe. Cred că în trecut a fost similar cu mine în acest format al jocului, unde probabil amândoi am încercat prea mult să forțăm problema. Dar a fost minunat să-l văd făcând câteva alergări. Nu există nicio îndoială că este suficient de bun. ”

Share