Kakko miraculos. Obiectivul finlandez cucerește campionatul slovac

Deja la prima întâlnire cu Canada puternică (3: 1), el a preluat pucul în zona de mijloc, s-a strecurat între doi jucători apărători și aproape în zbor a găsit o prăpastie între betonul portarului și stâlpul cu un balans din spate.

Îl prind, dar cu acea mișcare lungă, a reușit totuși să împingă pucul în poartă “, se întreba portarul canadian Matt Murray, care era nefericitul.

În duelul de sâmbătă cu Slovacia, Kaapo Kakko a tras prima oară de la puc. linii albastre chiar în colțul de sus, mai târziu a apărat atât fundașii, cât și portarii cu paturi duble.

Când atacantul Juho Lammikko avea să enumere factorii care i-au ajutat pe finlandezi să câștige cu 4: 2 în echipa gazdă, a fost imediat clar: “Portar, apărare…și mai ales Kaapo! ”

Ce se întâmplă cu faptul că golul gol al adversarului l-a ajutat cu celelalte două goluri? Nu poate exista nicio îndoială cu privire la talentul unui tânăr din Turku, Finlanda. La urma urmei, în Košice, unde echipa Suomi luptă în grupa A, aproape Kaapo-mania a izbucnit în tribune printre fanii finlandezi zgomotoși.

>

„Nu exagerați din nou, nu voi paria goluri în fiecare meci”, blondul de 18 ani nu a vrut să fie purtat de hype în jurul persoanei sale.

Dar nu prea funcționează așa, când îi urmărești jocul plin de idei și trucuri cu care își pune adversarii în genunchi.Echipele NHL îl apelează pe bună dreptate înainte de proiectul din iunie, pentru care a fost cel mai adesea premiat pe locul doi de către vânătorul de talente americanului Jack Hughes, care reprezintă și campionatul din Slovacia.

Dacă previziunile devin realitate, ar însemna că New York Rangers ar ajunge la Kakk. Dar în actualul sezon, poate că primul club de ridicare din New Jersey va prefera în cele din urmă o comoară din Finlanda în loc de Hughes.

Dar să nu depășim. Există încă multe meciuri de jucat de la actualul turneu, în timpul căruia Kakko va scoate aproape cu siguranță alte paradele de hochei.Și îi încurcă atât pe rivali, cât și pe managerii generali din NHL cu ei.

Share