Aaron Lennon de la Burnley se teme că alți jucători încă se luptă cu depresia

Această egalitate de 16 de finală s-a încheiat la interval, o ispravă realizată în șapte minute când Manchester City a marcat de trei ori și a făcut o parte din ceea ce Pep Guardiola își dorește să facă echipa sa în creștere.

Asta a fost mantra lui de la începutul meciului: că pentru a se maturiza de la „adolescenti” la bărbați din Liga Campionilor, Schalke a trebuit să fie trimis și City sigur că va avea un loc în tragerea de la sferturile de finală de vineri. mai mult

Descrierea a fost modul îngrijit al lui Guardiola de a tempera așteptările în acumulare.Realitatea, totuși, este că el a fost angajat pentru a duce City pe țara promisă a gloriei Cupei Europene și ce i-ar aduce asta statutului: începe să-l ridice pentru a fi adevărați aristocrați ai jocului continental.

Auzire. Guardiola discută în mod constant șansele lui City în competiție poate părea ușor ridicol. Acesta este un club cu o investiție de un miliard de lire sterline și un manager care poate recruta în Bernardo Silva – o cumpărare de 42 de milioane de lire sterline – pentru a acoperi campania devastată de accidentări a lui Kevin De Bruyne, iar mijlocașul să fie unul dintre jucătorii anului lui City. Chiar și aici, în absența suspendatului Nicolás Otamendi și a lui Vincent Kompany și John Stones care nu sunt pregătiți pentru meci (cel din urmă un înlocuitor), Guardiola l-ar putea alege la fundaș central pe câștigătorul Copa Libertadores, Danilo.

< p>Totuși, poziția managerului are ceva adevăr.Dacă Porto poate fi citat ca un club cu mult mai puține resurse, care și-a reușit încă triumful din 2004, ei nu sunt obișnuiți în semifinale în care Guardiola crede că City trebuie să-și ia reședința permanentă pentru a fi luat în serios și a avea șansa de a scrie genul de istorie pe care o au Real Madrid, Milan, Liverpool, Bayern Munchen, Barcelona și Ajax. Toți au revendicat cupa de cel puțin patru ori.

Argumentul lui este slăbit de faptul că acesta este al optulea sezon consecutiv al lui City în Liga Campionilor și a șasea ocazie în faza eliminatorie.

< p>Aici s-au instalat direct în stilul ritmic de trecere și mișcare care amenința să îi arate lui Schalke o vedere slabă a mingii. Totuși, până la rafala de goluri – de la minutele 35 la 42 – City s-a chinuit să găsească o treaptă superioară.De două sau de trei ori, echipa germană a preluat mingea și a spart, vederea acestui lucru l-a făcut pe Guardiola plângându-se asistentului său Mikel Arteta așezat lângă el.

Dacă City este încă liniștit în Europa, jucătorii lui Guardiola cu siguranță ca indivizi. nu sunt. Cel care face o ofertă în majoritatea meciurilor pentru a fi principalul om este Raheem Sterling. După hat-trick-ul său împotriva lui Watford sâmbătă, Sterling a făcut ravagii de două ori împotriva lui Schalke. Mai întâi, a alunecat prin centru și a lăsat cămăși verde-lime împrăștiate în jurul lui. Apoi, a condus puternic și repede din partea dreaptă la poarta lui Ralf Fährmann și când Sergio Agüero a primit, ar fi trebuit să termine.

Guardiola a vorbit despre cum City a fost sub egalitate în prima repriză împotriva lui Watford și au amenințau că vor înregistra încă 45 de minute nesigure.Acest lucru a adus egalitatea la 5-2, iar la pauză, Leroy Sané a adăugat un altul, iar City a ajuns în siguranță în sferturile de finală.

Acesta este al doilea an în care Guardiola a reușit acest lucru și nicio echipă. va dori să le înfrunte. El a avertizat în prealabil că săptămâna trecută Manchester United a făcut un număr la Paris Saint-Germain și Ajax la fel cu Real Madrid. Așadar, dacă un semn al adolescenței este un refuz de a asculta, Guardiola poate fi mulțumit de modul în care a evoluat partea lui.

Orașul trebuie să câștige Liga Campionilor pentru a ajunge la majoritate: se poate întâmpla în acest sezon.

Share