Olomouc – Zlín 3: 2, lupta de acasă a fost întoarsă, dar sezonul s-a terminat pentru ei

Olomouc a fost favoritul datorită cursului primăverii în duel, dar duelul de deschidere de la Zlín nu a reușit în rezultatul de acum o săptămână, a pierdut cu 0: 1.

Și acasă nu a ajuns din urmă, deși a fost aproape, în cadrul Beneš lovește bățul. Pentru a înscrie 4: 2, Olomouc ar avansa.

„Planurile noastre au fost întrerupte în primul minut pe care l-am colectat. Adversarul a fost eficient, dar am crezut chiar și după pauză, când am întărit ofensiva. La final, l-am dramatizat și nu ne-a lipsit mare lucru pentru finalul fericit. Cu toate acestea, ne-am așteptat la o conducere mai mare de la echipă astăzi “, a spus Václav Jílek de la Olomouc.

Un pasaj important al meciului dublu a avut loc în primul minut. Holík a marcat de la dreapta în zona unui var mic, Chvátal a lovit mingea neglijent chiar pe piciorul lui Podia, care a trimis-o în plasă după 47 de secunde.În acel moment, era clar că pentru prima dată în istoria ligii cehe independente nu va fi prelungită. Sigma a trebuit să înscrie trei goluri pentru a avansa și nu a avut de ales decât să deschidă jocul chiar mai mult decât plănuise.

În minutul al nouălea, Dvořák a intrat într-o poziție promițătoare de tragere, dar a tras doar slab. Alte atacuri nu aveau precizie finală și, de asemenea, un moment de surpriză. Dar numai până în minutul 26, când Houska l-a găsit pe Lalkovič cu o pasă frumoasă pentru apărarea lui Zlín, care l-a acoperit pe Rakovan.

Dar în locul unui impuls psihic, Sigma a experimentat exact opusul. O altă pauză rapidă a lui Zlín, bine pregătit din punct de vedere tactic, l-a lovit pe Poznar în spatele lui în zona de penalizare, iar Džafič l-a curățat din nou până la stâlp.

Echipa gazdă se străduia să-și revină de la a doua lovitură.În a doua repriză au pariat totul pe cartea ofensivă, ofensiva a fost întărită de Nešpor, dar cu o lovitură de cap într-o poziție promițătoare a confirmat doar că problema lui Sigma schimbă șansele.

Zlín și-a menținut muzica și a apărat-o sincer. A profitat de orice ocazie pentru a sparge repede și a avut mai multe șanse decât o casă nervoasă. Poznar s-a îndreptat mai întâi spre Buchta, apoi a tras chiar lângă el, alte semne de oportunități au fost elaborate de Holík pe partea dreaptă.

O schimbare majoră a scorului și dezvoltarea jocului au avut loc în minutul 66. Mai întâi, Nešpor l-a traversat pe Rakovan pe marginea poziției de offside, două minute mai târziu a ajuns după pauza lui Housek, iar Sigma a fost brusc nu doar călare, ci mai ales la un gol de la avans.

Finalul meciului a fost marcat de presiunea mare a lui Olomouc.Nešpor a intrat într-o poziție promițătoare, ofensiva a fost condusă de Pilař activ, Beneš a lovit polul în setare, care a fost punctul Olomouc pentru sezon.

„Am avansat printr-un adversar foarte puternic. Felicitări jucătorilor pentru că au făcut acest lucru. Am intrat în meci activ, obiectivul nostru rapid ne-a ajutat. La 2: 1, totuși, am jucat, am fost lași în abordarea șanselor pe care le-am avut.Din fericire, am ținut pasul, unul dintre factorii cheie a fost un cont curat în jocul de acasă “, a declarat antrenorul lui Zlín, Jan Kameník.

Share