Slavia – Pilsen 3: 1, trei goluri în opt minute și echipa gazdă este la un pas de titlu

Dacă Pilsen nu învinge Sparta acasă miercuri, Slavia poate sărbători după meciul cu Jablonec.

În duelul cheie al sezonului, slavii au ajuns la o concluzie perfectă, în care adversarii au marcat trei goluri în opt minute.

< p> În minutul 80, Masopust a șters pasul lui Bořil, în minutul 86 a pedepsit mâna lui Limberský din penaltiul Souček și în minutul 89 pauza lui Stoch a fost înlocuită de Traoré.

A fost un vârtej care a măturat complet câmpul de luptă din Pilsen.Iar bomba lui Kovařík, care a măturat spânzurătoarea cu mâna stângă la ora stabilită, nu a schimbat nimic.

in caz contrar. Cu toate acestea, Kovařík a făcut o salvare spectaculoasă. Situația a rămas fără goluri și Slavia a luat duelul de partea ei la capătul copleșitor.

„Cred că am avut mai multe șanse în meci, supremație teritorială și am meritat să câștigăm.Am avut prima repriză ferm în mâinile noastre, până la faza finală am jucat așa cum am vrut “, a declarat antrenorul slav Jindřich Trpišovský.

A fost un titlu, dar care a așteptat bătălia pe viață încă din primul minut și pentru Moartea, o luptă pe o lamă de cuțit, trebuie să fi fost dezamăgită. Fără scântei pe teren sau în tribune. Fotbal într-un ritm călduț de mult timp, multe inexactități și greșeli.

Slavia, favorita meciului, la început nici nu semăna de la distanță cu cilindrul, care la măturat pe Pilsen în Eden cu patru goluri la începutul sezonului. Sau l-a eliminat cu ușurință pe Sparta în ultima semifinală a cupei (3: 0).

Echipa gazdă nu a putut intra în joc în mod corespunzător, părea nervoasă. Au avut un început decent, un viraj rapid, centrează până la șaisprezece, dar nicio șansă.Deli s-a îndreptat dintr-o poziție promițătoare la mijloc, iar Olayinka a făcut același lucru în prima repriză.

Portarul Hruška a avut un timp care a trecut de la început, ceea ce a fost greu pentru publicul roș-alb de pe stadion.

Spectatorii fluierau, aglomeratul Tribune North, la care Comitetul de Apel a decis să lase oamenii să plece, chiar dacă disciplina tribunei s-a închis, s-a întrebat de ce atât de puțini fani din Pilsen au ajuns în Eden. Oaspeții nu au umplut sectorul din colțul stadionului nici măcar la jumătate, ceea ce nu a ajutat de două ori atmosfera duelului așteptat…

Meciul nu a fost notat, în primul act a fost de fapt destul de plictisitor uneori. Eforturi ofensive slabe slabe, tranșee și o fază finală proastă.În plus, Pilsen chiar mai puțin pronunțat.

Poate că doar una dintre pauzele ei a reprezentat o pauză de înregistrat: când Kayamba l-a scăldat pe Souček printr-o buclă elegantă, a luat o acțiune promițătoare de trei contra trei. Cu toate acestea, a durat prea mult pentru ca Kopic să pună balonul pe glonț. Și lovitura ulterioară a lui Hrošovský a zburat lângă ea.

După pauză, jocul a început încet, echipa gazdă nu a rezolvat contraatacul de trei contra unu, Plzeň a aruncat un unic, dar iată șansa, iar Slavia a fost apoi ajutată de rotația lui Škoda.

“Era evident că s-au întâlnit două echipe, cărora le-a pasat mult de rezultat. În așteptarea unei greșeli sau cine va înscrie primul gol. Nu am reușit.Până atunci, a fost un meci fără șanse clare “, a declarat antrenorul Pilsen, Pavel Vrba.

Primul gol a evitat emoțiile, finalul a fost însoțit de flotări, diapozitive ascuțite și cartonașe galbene. La 0: 1, oaspeții l-au golit pe judecătorul Zelinka din cauza intervenției lui Ngadeu asupra lui Brabka, care mirosea a penalizare. Dar nu s-au întors la meci.

Share