Unibet

Unibet

Un domeniu care ne intereseaza la Unibet sunt e-sporturile. Este o industrie in crestere, deci, in mod firesc, vedem si mai mult interes pentru industria jocurilor de noroc online. Asadar, ne place sa vedem ce optiuni de sport trebuie sa ofere fiecare carte sportiva.

Banuiesc ca aceste optiuni se schimba pe masura ce turneele sau ligile incep si se termina.

Nu am fost prea multe in fila Outrights cand am verificat-o – doar turneul Dreamhack Malmo. Dar, din nou, programul si optiunile fluctueaza probabil.

In ceea ce priveste live si viitoare, acestea au acoperit meciuri de peste 10 zile. De asemenea, va spun care dintre aceste meciuri vor fi acoperite live. Desi, singurele meciuri live au fost pana a doua zi. Deci, nu sunt sigur cat de curand stii ca un meci va fi acoperit in direct.

Nu se pare ca ofera streaming de e-sport in direct. Acesta este un fel de bataie – dar multe carti sportive nu au niciun fel de sporturi transmise in direct, deci nu este o marca imensa impotriva Unibet … inca.

In general, as spune ca Unibet are o sectiune de sporturi medie pana la putin peste medie. Au fost mai mult de 90 de piete / optiuni diferite pentru a paria atunci cand le-am revizuit, asa ca sunt sigur ca acest lucru va satisface majoritatea pariorilor.

Share