Shibuno conduce femininul Unibet britanic în debutul major, Ko urmează istoricul

Că Ko Jin-young ar putea intra duminică într-o companie ilustră se simte ca o subestimare. Babe Zaharias, Mickey Wright, Pat Bradley, Inbee Park, Ben Hogan și Tiger Woods sunt singurii jucători care au câștigat trei majore în același an. Dacă Ko va domina aici, ea va face acest grup un septet; odată cu înălțimea adăugată a două triumfuri majore sosite în două săptămâni. Hogan, Woods și colaboratorii nu au reușit asta.

Există totuși similitudini între Ko și Brooks Koepka. Tânărul de 24 de ani din Seul a câștigat de trei ori la evenimentele standard LPGA Tour; la fel ca Koepka, specialitatea ei evidentă este majoritatea.Există, de asemenea, un scor de rezolvat în acest eveniment, Unibet app având în vedere că Ko a fost bătut pe locul doi de Park at Turnberry în 2015. Femeia britanică Open 2019: a treia rundă – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Având în vedere forma din 2019, Ko’s sarcina prin teren a fost cel mai izbitor aspect din runda a treia. Victoriile la Campionatul ANA Inspiration și Evian înseamnă că această alergare ar fi fost la fel de notabilă și pentru alți jucători de pe terenul Open Britanic. Ko a ajuns la rândul său în 33, înainte de a intra în spatele celei de-a 16-a, când se îndrepta spre un 68. Cota ei de 10 ani o lasă la distanță marcantă. Ko a urmărit un ultimul dans de pasăre în ultimul dans trecând cu agonie în pasul cupei. Nu chiar Hinako Shibuno, care a urmărit-o pe Ashleigh Buhai în stil uimitor sâmbătă după-amiază.Buhai condus de cinci – și Shibuno de șase – înainte de o schimbare dramatică. Cele 72 de sud-africane înseamnă că acum îi urmează pe cei 14 ani ai lui Shibuno, sub doi ani. Shibuno, în vârstă de 20 de ani, este un debutant major, așa cum nu este deloc evident în cei 67 de ani ai ei. până la 18. Spaniola, în vârstă de 29 de ani, jucând alături de Ko, a fost de cinci ani Unibet bonus pentru runda ei, înainte de a se confrunta cu o groază de capete în partea de jos a unui gard viu din dreapta ultimului. Rezultatul a fost un șobolan dublu urât, ceea ce înseamnă un al treilea 69 și un total de nouă sub. „Dar au fost atât de mulți pozitivi acolo.Vreau să mă concentrez asupra lor. ” Facebook Twitter Pinterest Ko Jin-tânăr se opune să-și câștige cea de-a treia majoră a anului, după ce a revendicat deja Campionatul ANA pentru inspirație și Evian. Fotografie: Peter Cziborra / Action Images via Reuters

Morgan Pressel, în speranța unei selecții cu wildcard pentru echipa din Cupa Solheim din SUA, și-a sporit șansele considerabil cu o a treia rundă de 66 de ani. La 10 ani, este posibil să aibă un cuvânt important în ceea ce privește rezultatul acestei majorități.

Imaginea mai mare se referă la Pressel plasându-se ferm în fruntea permutațiilor Solheim, deoarece unii dintre compatrioții ei mai ilustri se luptă. .Paula Creamer, Cristie Kerr și Stacy Lewis au ratat toate aspectele aici.

„Ar fi uimitor”, a spus Pressel despre o potențială apariție la Gleneagles. „Am avut norocul să fiu pe cinci echipe. Mi-a fost dor de data trecută și asta a fost dificil. Sunt foarte fericit că joc bine, că joc mult mai bine anul acesta și, evident, că am posibilitatea de a purta roșu, alb și albastru ar fi minunat. Poate îi dau [căpitanului american] Juli [Inkster] ceva la care să se gândească. ”

Speranțele Georgiei de a reuși o apărare la titlu, cel mai probabil, s-au încheiat sâmbătă în nouă găuri. Campioana de anul trecut la Royal Lytham & St Annes a ajuns la rândul său în 37 de ani, cu un dublu bogey la a 9-a, subliniind frustrările lui Hall. Bogeys-ul din spate din 12 a însemnat pagube suplimentare.Hall’s 74 – cel mai mare scor al săptămânii cu cinci – a alunecat-o înapoi la patru la egal și a vizat în mod realist un final în top-10 în cel mai bun caz.

Charley Hull părea să se îndrepte în aceeași direcție ca Hall după ce a jucat jumătatea frontală în două-peste-egal 38. Membrul Woburn, care a comandat un sprijin masiv, a răspuns totuși sfidător, cu păsări la 11, 12, 13 și 15. Pe data de 14 Hull a prezentat o ocazie glorioasă. Cei 70 de Hull au mutat-o ​​la minus nouă. Ea este încă în mix.

Share